sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Opiskelun huumaa ja viimeiset oikeat bileet

Moikka taas!

Nyt on motivaatio kohillaan ihan jokaisella saralla! Viime viikon keskityin täysin lukemiseen ja kuntoiluun. Kävin viisi kertaa juoksemassa ja pari kertaa pumpissa. Ja koska en oo tällä hetkellä tyytyväinen mun arvosanoihin, niin oon yrittäny panostaa niihin viime viikkoina. Hyvät arvosanat silmissä kiiluen luinkin joka päivä viime viikolla. Olen saanut kerrankin koko tenttialueen luettua, joka on lähes ennenkuulumatonta kohdallani. Voi olla, että syynä motivaation parantumiseen on myös se, että täällä paistoi lähes koko viime viikon aurinko ja lueskelin mun partsilla samalla kun grillailin itseäni.

Viime viikonloppuna taisi olla myös tämän kevään ensimmäinen bilevapaa viikonloppu Rovaniemellä, jos oikein muistan. ELSAn hallitus tosin järjesti Tuulen viemää -juomapeli-illan, joten menin sinne. Osallistuin kuitenkin juomapeliin vain veden kera sillä välin kun muut nauttivat melkoisen tujakasta boolista. :D Mielestäni ilta oli oikein viihdyttävä, vaikka olinkin ainoa, joka oli mehulinjalla. Sen sijaan otin kaiken irti tarjoiluista, joten sipsikiintiö täyttyi varmasti sen illan aikana. Lauantaina ja sunnuntaina hengasin vaan kotona ja luin. Teki oikeesti hyvää rauhoittua koko viikonloppu kotona.

Tällä viikolla sain nauttia vielä maanantaina parvekkeella auringonpaisteesta, kunnes tiistaina pilvet valtasivat Rovaniemen ja sittemmin myös sateet. Yritin tosin tiistainakin värjötellä parvekkeella, mutta oli sen verran vilpakka, että jouduin jo 5 minuutin jälkeen luovuttamaan ja siirtymään sisätiloihin. Maanantaina kävin myös pumpissa ja samalla tuli heitettyä 6 kilometrin juoksulenkki, joka kertyi matkoista pumppiin ja takaisin. Tiistaina luin koko päivän ja illalla lähdin kaverini kanssa juoksulenkille. Keskiviikkona pidin välipäivän urheilusta ja istuin sen sijaan luentosalissa lähes koko päivän. Torstaina oli luentoja ja kävin juoksemassa kaverini kanssa jälleen. Perjantaina reippailin luentojen päätyttyä pumppiin vielä viimeisen kerran, sillä tämän kevään osalta ohjatut sporttipassitunnit päättyivät. Oli kyllä aika hilkulla, että olisin skipannut koko kerran, sillä täällä satoi vettä, enkä olisi millään viitsinyt raahautua pois neljän seinän sisältä, mutta onneksi kuitenkin lähdin! Palattuani kotiin aloin valmistautua iltaa varten, sillä yhteistyöbaarimme järjesti eri järjestöjen hallituksille iltamat, jossa oli tarjolla maukkaita ruokia noutopöydästä sekä tietysti kurkun kostuketta. Iltamien jälkeen ilta jatkui aina pikkutunneille asti. Baarien sulkeuduttua seurasi vielä jatkot ja jatkojen jatkot. Niiden seurauksena koko lauantaipäivä menikin sitten nukkuessa. :D Lauantai-iltana oli Artiklan järjestämät tämän kevään viimeiset bileet. Emme kaverini kanssa ennättäneet mennä alkuhulinoihin mukaan, sillä väsy oli vielä alkuillasta kova. Päätimme kuitenkin pitkän ja vakavan harkinnan jälkeä lähteä baariin, jossa jorauttelimmekin jälleen pilkkuun asti.

Tänään olenkin taas siirtynyt opiskelun pariin, sillä vielä muutama päivä aikaa kerrata aluetta ennen keskiviikkona odottavaa kilpailu- ja immateriaalioikeuden tenttiä.

Eipä tässä muuta tällä erää. Tack och adjö!

~ Tiia

Meikkis himulis.

Pakastimen tyhjennyksen seurauksena syntynyttä muonaa.

Rollokin alkaa vihertyä.

Mun uus iltapalaherkku.

Kyllä näillä eväillä alkaa suu napsata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti