torstai 26. tammikuuta 2017

Puerto de la Cruz ja kevätkauden avaus

Buenas tardesta vaan kaikille ihan tasapuolisesti!

Kirjoitan nyt tosi nopeasti viimeisen kolmen viikon tapahtumista, että saan tämänkin velvollisuuden pois alta muutamaksi viikoksi. :D

Uudeksi vuodeksi lähdin siis lomalle etelän lämpöön ja etelän lämmöllä tarkoitan tässä yhteydessä ulkomaita enkä Etelä-Suomea. Lähdin opiskelijan budjettiin erityisen hyvin sopivalle perhelomalle Teneriffan Puerto de la Cruziin uudeksi vuodeksi. Samalla poistui stressaaminen myös uuden vuoden viettopaikasta, koska uusi vuosi ja juhannus ovat aina sellaisia hankalia juhlia, joita tarvitsee suunnitella etukäteen.

Saavuimme Puerto de la Cruziin sopivasti uuden vuoden aattona, joten pääsimme seuraamaan, miten ulkomailla vietetään uutta vuotta. En ole koskaan aikaisemmin ollut uutta vuotta ulkomailla, joten oli kiva nähdä, minkälaista siellä oli. Musta tuntuu, että espanjalaiset, ainakin Teneriffalla, liittivät uuteen vuoteen vappuun liittyviä piirteitä. Todella monilla oli esimerkiksi vappuhattu päässä ja ihmiset puhalsivat pilleihin ja huiskuttelivat joillain cheerleading-viuhkoilla. Espanjalaiset eivät aloittaneet rakettejen ampumista ennen puolta yötä, joten jouduimme valvomaan siihen asti, jotta pääsimme näkemään raketit. Varhaisaamun lento meinasi painaa silmät umpeen ja illan kylmyys meinasi jäädyttää meidät, mutta selviydyimme odottelemaan rakettejen poksutteluun asti. Raketit eivät olleet mitenkään erilaisia kuin Suomessa. Olin ehkä odottanut jotain massiivisempaa valoshowta, kuten Happy New Year -tekstiä tai jotain vastaavaa. 🙈 Mun lomapäivät koostui oikeastaan aika pitkälti muuten allasalueella makoillen ja Fifty Shades of Greytä lukien sekä syöden.

Loman jälkeen olikin aika sitten siirtyä taas pohjoisille leveysasteille. Rovaniemelle tultuani aloitin vaihtohakemuksen tekemisen Espanjaan ja tällä viikolla sainkin sen tehtyä ja lähetettyä. Nyt vaan odotellaan, että joku vaihtoehto tärppäisi.

Muuten mun viikot on kulunut tenttiin lukiessa, koulutehtäviä tehden sekä espanjan kieltä opiskellen ja tietysti urheillen. On tässä tullut muutama kerta baarissakin käytyä. Viime viikonloppuna oli suorastaan pakko lähteä bilettämään, koska kaverini Lahdesta tuli käymään Rovaniemellä, joten täytyihän sitä nyt tärkeimmät vapaa-ajanviettopaikat käydä näyttämässä.

Nyt jatkan Levi-elämää! ;) Palaillaan asiaan!

~ Tiia

Ihana Puerto de la Cruz.

Katukuvaa.

Seinämaalaus.

Paikallinen biitsi.

Tällasia kiviteoksia oli yks ranta täynnä.

Ihan kivat maisemat!

Lomameikä.

Drinksu Parque de Taorossa.

Superhyvä pizza.

Uuden vuoden hulinoita!

Paella valenciana.

Enjoying!

Kätevänä emäntänä pyöräytin sämpylöitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti