sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Asuntomessut ja Finnhits-festivaalit

Moi!

Hajautan nyt näitä tekstejä useampaan osaan, koska haluan saada nää julkaistua järkevinä kokonaisuuksina. En oo ehtinyt julkaisemaan näitä, kun on ollut kädet täynnä muuta hommaa ja jokaiseen teksiin kumminkin uppoo helposti muutama tunti.

Heinäkuun vikana viikonloppuna tuli taas yllättäen baarikeikka, koska huomattiin tyttöjen kanssa, että Lahteen avautui uusi baari tai no vanha baari uudella nimellä, mutta kumminkin! Täytyi tietysti heti mennä tsekkailemaan, mitä muutoksia paikka oli kokenut, joten päätettiin lähteä yöhön seikkailemaan. En ees muista, olinko käynyt siellä baarissa sen koommin, kun ammattikorkeakoulun haalarit vaihtuivat oikiksen haalareihin, mutta aika samalta se näytti edelleen pieniä uudistuksia lukuun ottamatta. Erityisesti mieltä lämmittivät avajaisten kunniaksi saadut drinkkiliput, joten baarireissun hinnaksi tuli pyöreät 0 euroa, melko edullinen reissu siis!

Elokuun ekana viikonloppuna kävin kaverini kanssa Mikkelin asuntomessuilla, koska olin halunnut koko kesän käydä siellä ja aika alkoi käydä vähiin. Olisi kuitenkin pitänyt ehkä lähteä hieman aikaisemmin matkaan, siltä osa kohteista jäi käymättä, koska aika loppui kesken. Kivoimpia oli ehkä ne kohteet, jotka sijaitsivat veden äärellä, koska niistä oli hienot maisemat Saimaalle.

Elokuun tokan viikonlopun suunnitelmat olivat auki vielä torstaina. Töiden ohessa olin kuitenkin täytellyt eri radiokanavien kilpailulomakkeita ja sain viimein kaikki lomakkeet täytettyä, kunnes viiden minuutin kuluttua puhelimeni jo pirisikin. Sain ilokseni kuulla, että olin voittanut radio Iskelmän kilpailusta kaksi kahden päivän lippua Finnhits-festivaaleille Himokselle. Nopeasti laitoinkin luotto extempore-ystävälleni viestiä, että miten olisi ja sain vihreää valoa. Sitten täytyi vain metsästää majoitus. Lähetin pariin paikkaan tarjouspyynnöt ja soitin perjantaina yhteen kohteeseen ja sain tinkaistua majoituksesta vielä paremmin opiskelijan kukkaroon sopivan hinnan. Majoituimme Himoshotellin hyttihuoneessa, joka oli hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä. Erityisesti plussaa sijainnista, sillä hotelli sijaitsi festivaalialueen sisäpuolella! Mun mielestä oli ihan superia nähdä sellasin suomalaisia artisteja, joilla on ollut iso vaikutus suomalaiseen musiikkikulttuuriin. Ja kovin moni mun ikäsistä ei tuu varmaan ikinä näkemään heitä livenä, koska harva tän ikänen hakeutuu paikkoihin, missä humppa soi. Mutta mä todellakin nautin olostani, sillä oon kuunnellut mökillä Finnhitsejä, joten pystyin laulaan lähes kaikissa tunnetuimmissa biiseissä mukana, oli esittäjä kuka tahansa! Kaiken kaikkiaan meillä oli siis loisto viikonloppu ja sääkin suosi.

Jatketaan ensi tekstissä elokuun lopun kuulumisista, heido!

~ Tiia

Tästä kuvasta alkoi huikea festariviikonloppu!

Bileet käynnissä!

Ainoa kuva, jonka muistin asuntomessuilta ottaa :D

Ehin mä salillakin käymään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti