lauantai 12. tammikuuta 2019

Loppuvuosi Rollossa

Hei vaan ja hyvää uutta vuotta!

Nyt on taas aikaa kirjoittaa tännekin, joten teen sen heti, sillä olen mestari keksimään vaihtoehtoista tekemistä.

Tulin siis Rovaniemelle takaisin marraskuun alussa. Tuntuu, että mulla oli koko ajan tenttejä, sillä varsinaisten maisterikurssieni lisäksi istuin fuksien kanssa heidän kaikissa tenteissään koko syksyn ajan. Oon siis hullaantunut korotuskierteeseen... :D En siis tavoittele mitään vitossuoraa itselleni, mutta haluan korottaa huonoimmat numerot ja tavoitteena saada niistä edes hieman paremmat. Sitten alkaa olla notaaritutkinto esittelykelpoisessa kunnossa ja valmiina otettavaksi ulos.

Noh, kerrottakoon aluksi, että lokakuinen korottamisprosessini meni pahemman kerran metsään ja tällä viikolla olikin uusintayritys siitä. Toivotaan, että tällä kertaa numero korottuu eikä käy päinvastaista ilmiötä kuten edellisellä kerralla. Loppusyksyn korotustentit sen sijaan nousivat kumpikin yhdellä numerolla, mutta otin nekin nyt tammikuuksi uudestaan, sillä uskon, että osuvimmilla tehtävillä saan helposti vielä paremmat numerot niistä. Ja koska mulla ei oo muuta tammikuussa, ni miksipä en yrittäisi niitä uudestaan kerta täällä jo olen. Tän korotusrumban jälkeen aion keskittyä varsinaiseen opiskeluun ja jättää korottelun sikseen.

Syksyllä suorittamieni maisterikurssien arvosanat kompensoivat onneksi keskinkertaista menestystäni korotustenteissä. Se ilahdutti mieltäni ja sehän on tärkeintä, että menestyy uusissa tenteissä, jotta opinnot rullaavat eteenpäin! Koska luonnonvaraoikeuden tentti meni aika nappiin, niin ilmoittauduin myös ympäristöoikeuden projektiopintoihin. Tällä hetkellä on siis ajatuksissa, että voisin tehdä pro gradu -tutkielmani johonkin ympäristöoikeuteen liittyvästä aiheesta. En tosin tiedä vielä, että mistä. En ole aiemmin miettinyt ollenkaan, että tekisin graduni ympäristöoikeudesta, mutta tarkemmin ajateltuna oikeudenala lienee ajankohtainen ja sisältää varsin mielenkiintoisia aiheita.

Opiskelijabileissä kävin aika vähän. Koko syksyn aikana taisin löytää itseni Half Moonin tanssilattialta kaksi kertaa (siis sen jälkeen kun varsinaisesti palasin Rolloon). Kävin myös kerran Toipparilla pikkujoulujen yhteydessä kavereideni kanssa. Oli jotenkin ankeaa huomata, että tosi moni näytti aivan vieraalta ja ne harvat ihmiset, joita tunsin, olivat laskettavissa varmaan sormissa. Kyllä se nyt on vaan niin, että alkaa vanhuus viemään voittoa tässä bilehommassa.

Syksyllä kuntoiluni hoitui tarjousten perässä juosten. Bongasin pari hyvää sali- ja ryhmäliikuntatarjousta ja maksoin syksyllä vain 30 euroa treenailuistani. Samalla hintaa olisin saanut yliopiston sporttipassin, mutta noi kunnon asiakkuudet avasi laajemmat ryhmäliikuntamahdollisuudet. En ollut käynyt ryhmäliikunnoissa taas miesmuistiin. Ja edelleen voin sanoa, että bodypump on se mun favourite!

Tässä kaikki tältä erää. Jatkan ens viikolla mun joulun ja uuden vuoden tapahtumista, joten palaillaan silloin! :)

~ Tiia

Joulupukin Pajakylässä katsomassa joulunavausta.

Lähdössä Pikku G:n keikalle.

Näin musertavalta Rovaniemi näytti oikeastaan koko marraskuun ja vielä joulukuun alunkin.

Pakko oli käydä syksyllä myös kerran sushilla, koska ne on niin hyviä, nam!

Ruusulähetys piristi kaamoksen aikaa.

Tässä mä treenailemassa mun lempparisalilla.

Saksalaisten sotilaiden hautausmaalla Rovaniemellä. Oli aika mystinen paikka. Tältä näytti siis Rovaniemellä 24.11.2018. En ihmettele, miksi turistit olivat pettyneitä tullessaan Rolloon, kun lumen sijasta sammal vain vihersi.

Tällaiset aamun värit ovat parasta! Oltiin menossa mun kaverin kanssa ELSA Rovaniemen brunssille.

Itsenäisyyspäivää vietin Mikkelissä ja pääsin myös seuraamaan upeaa paraatia.
Moottorikelkkailemassa, oli aika jännää!

Joulukuun 10. päivä kinokset olivat vallanneet Rovaniemen, jee!

Jos kerta muutkin, niin minäkin. Selfie colarekan kanssa :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti