tiistai 21. maaliskuuta 2017

Maakuntamatkailua ja hiihtoloma

Terveppä terve!

Maaliskuu alkoi pienellä maakuntamatkailulla. Vietin maaliskuun ensimmäisen viikonlopun Oulussa. Sää oli tuolloin todella keväinen, mutta melko kylmä. Lenkkeilyilmaksi se oli kumminkin mitä mainioin, sillä auringonpaiste lämmitti hieman ja oikeastaan jopa pakotti kuoriutumaan sisätiloista ulkoilmaan.

Viikolla 10 meillä oli hiihtoloma. En tehnyt oikeastaan koko viikkona mitään ihmeellistä. Vietin hiihtolomani Rovaniemellä pääasiassa lukemisen merkeissä, sillä heti hiihtoloman jälkeisenä maanantaina meillä oli ympäristöoikeuden yleisien oppien tentti. Ehdin lukea alueen pariin otteeseen läpi, joten lukeminen oli melko huoletonta!

Kävin hiihtoloman alun kunniaksi heti hiihtämässä Pöyliövaaralla. Innostuin niin paljon, että kiersin lenkin kaksi kertaa putkeen. Ja ok, yks kierros oli vaan reilu 4 km pitkä, joten kahdesta kierroksesta tuli sopivan pituinen hiihtolenkki. Pahan päivän varalle olin pantannut myös LadyLinen kolmen kerran tutustumiskupongit, joten otin ne hiihtolomalla käyttöön, sillä Sporttipassin tunnit olivat tauolla tuon viikon ajan. Menin testaamaan rvp-tuntia (reisi-vatsa-pakarajumppaa siis) ja samalla asiakaspalvelija kertoi, että seuraavalla viikolla alkaisi kampanja, jossa saisi treenata LadyLinellä ilmaiseksi maaliskuun loppuun asti. Tietysti selvitin heti kotiin päästyäni, mistä on kyse ja sen, ettei kampanja velvoita yllättäviin maksusitoumuksiin. Tutkimisen jälkeen päätin osallistua kampanjaan ja houkuttelin myös kaverini mukaan LadyLinen Let´s move for a better world -kampanjaan. Lomaviikon perjantaina kävin kaverini kanssa Ounasvaaralla laskettelemassa. Olihan sentään hiihtoloma, niin olisi ollut aika noloa, jos ei olisi kertaakaan käynyt rinteessä :D Laskettelun jälkeen vietimme tyttöjen iltaa ja myöhemmin suuntasimme kohti baaria. Hiihtolomaviikon päätin samalla tavalla kuten sen alotinkin eli siis hiihtäen Pöyliövaaralla, tosin vain yhden kierroksen, sillä täytyi ehtiä kerrata riittävästi ympäristöoikeuden tenttiä varten.

Viime viikko alkoi tosiaan tentin merkeissä. Siitä jäi ihan hyvä fiilis. Välittömästi tentin ja nopean ruokatauon jälkeen alkoi kiinteistönmuodostuksen luentosarjat. Sen jälkeen ajattelin, että opiskelut on siltä päivältä hoidettu ja jatkan ympäristöoikeuden parissa vasta seuraavana päivänä. Illalla lähdimme kaverini kanssa perinteiseen maanantain bodypumppiin. Tiistai ja keskiviikko sujuivat samalla kaavalla; aamulla luennot, sen jälkeen lukupäivä ja illalla salihommia LadyLinen kampanjan merkeissä. Oli kyllä superkiva käydä salilla ja toi LadyLine on mua lähin sali ja siihen pääsee vielä sopivasti oikasemaan jään  poikki, joten matkanteko ei vie kuin noin 15 minuuttia. En oo hirveesti käynyt Rovaniemellä salilla, kun on tuo Sporttipassi, niin suosin ryhmäliikuntatunteja, vaikka silläkin kyllä pääsisi salille, mutta vain tiettyinä ajankohtina. Torstaina en käynyt salilla, vaan hyödynsin mun ilmaiskertakorttia ja menin rvp-tunnille, koska havaitsin sen viime kerralta tehokkaaksi. Perjantaina aamu alkoi jälleen lukemisen parissa ja sen jälkeen salille. Illalla menin käymään vielä ystävieni luona juhlistamassa heidän synttäreitään. En kuitenkaan lähtenyt jatkamaan iltaa mihinkään, vaan lähdin muutaman tunnin jälkeen kotiin. Lauantaina luin ja kävin kaupassa, jotten kuolisi nälkään. Ostin pitkästä aikaa patonkia ja se maistui niin hyvältä ja sopi oivallisesti kanasalaatin kyytipojaksi! Sunnuntaina kävin aamupäivästä salilla, vaikka ilma olisi ollut niin aurinkoinen, että juoksulenkki olisi ehkä ollut ennemminkin paikallaan. Loppupäivä menikin chillaillen ja saunoen. :)

Tällä viikolla mulla alko lakimiesetiikan luennot. Ne on vikat oikeusnotaariin kuuluvat luennot ja ne tulisikin opintosuunnitelman mukaan suorittaa vasta ensi vuonna, mutta koska olen todennäköisesti vaihdossa, niin katsoin parhaaksi suorittaa ne nyt. Samalla saan vähän taukoa 24/7 jatkuvasta ympäristöoikeuden luku-urakasta. Ja koska eilen oli maanantai, kävin luonnollisesti illalla taas pumppailemassa. Tänään tiistaina oon lukenut ja käynyt kaupoilla. Mun piti alun perin myös mennä salille, mutten jaksanut, koska kello oli jo paljon ja olin pyöräillyt ympäri Rovaniemeä, joten se toimikoon tämän päivän treeninä!

Että tälleen tää mun arki on nyt tän kolmen viikon ajan rullaillut! Nyt uniaika, heihei!

~ Tiia

Kaunis Oulu.

Minä matkustajana.

Mmm, vähän lehtipihviä!

Maisemia Ounasvaaralta.

Laskettelemassa!

Niin pro, et uskaltaa mennä tällasii rinteisiin ;)


Saanen esitellä, lohipasta a la Tiia!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti