tiistai 15. syyskuuta 2015

Fuksihärdellistä selvitty!

Morjesta pöytään!

Nyt pitää taas vähän herätellä tätä blogipuoltakin henkiin! On ollu hirveesti kaikenlaista puuhaa, niin en oo kerenny raapustelemaan tänne mitään.

Varsinaiset fuksiviikot on jo takanapäin ja kolmen viikon biletysputkesta selvitty kunnialla läpi! Aamuluennot, etenkin viime viikolla, oli aika raskaita, koska ei meinannut silmät pysyä auki. Tunnollisena opiskelijana raahauduin kuitenkin luennoille, vaikkakaan opiskelu ei silloin ollut todellakaan tehokkaimmasta päästä.

Sain eilen kirjoitettua mun oppimispäiväkirjan, joka koski juurikin noita kolmen ensimmäisen viikon luentoja. Halusin saada sen pikimmiten pois alta, koska tänään alkoi ensimmäiset kunnon luennot varallisuusoikeuden pooliin liittyen.

Nyt kun kolmen viikon nesteytyskausi on takanapäin, voin aloittaa jälleen terveellisemmät elämäntavat! Sunnuntaina kävin muitten oikkareitten kanssa päivävaelluksella Pöyliövaaralla, oli kyllä tosi kaunis ilma ja muutenkin mukavaa, jos ötököitä ei oteta huomioon. Ostin myös yliopistolta opintojen alkaessa Sporttipassin, jolla pääsee mm. tietyille ryhmäliikuntatunneille ja kuntosalille ilmasiks. Kävin eilen vähän testailee sitä bodypumpin merkeissä ja tänään onkin sit paikat ihan jumissa! Mut hyvä vaan, tietää ainakin tehneensä jotain!

Mutta nyt kouluhommien pariin, heido! :)

~ Tiia


Beer pongia baarikierroksella.

Pöyliövaaralla vaeltamassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti