keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kaamosluennoille jonottelua ja hallituspesti

Moikkelis koikkelis!

No aloitetaanpa nyt tunnustuksella näin aluksi. Enhän mä tietenkään loppupeleissä malttanut viime viikonloppuna pysytellä vaan neljän seinän sisällä, vaan lähdin lauantaina bailaamaan Rollon yöhön! Yö venyikin yllättävän pitkäksi, joten se venytti myös aamuherätyksen ajankohtaa, hupsista! Olin kuitenkin herättyäni melko pirteä ja sain tehtyä oikeastaan kaikki ne hommat, joita olin suunnitellut tekeväni sunnuntaina.

Maanantaina heräsin vasta puoli 9 (ihanne oli puol 8), koska lauantai-illan univelat painoivat kuitenkin vielä hieman päälle. Sen jälkeen lähdin yliopistolle lukemaan perjantaina olevaan valtiosääntöoikeuden tenttiin. Iltapäivällä menin Poronkusema-tapahtuman toimikuntakokoukseen, sillä me fuksit järjestämme sen. Tietojeni mukaan ko. tapahtuma on yksi suurimmista Pohjois-Suomen opiskelijatapahtumista, minkä vuoksi on mielestäni coolia olla mukana järkkäämässä sitä!

Maanantai-iltana alkoi sitten se kauan ja hartaasti odotettu Kaamosluennoille jonottaminen. Lippuja oli myynnissä lähes 80 kappaletta. Ensimmäiset menivät jonoon about puoli 11 aikaan illalla ja lähdimme myös kaverini kanssa jonottelemaan hieman ennen 12 sosiaalisen paineen käytyä sietämättömäksi. Jonossa oli tuolloin nimittäin jo 40 henkeä. Jonottaminenhan tapahtui tuttuun tapaan yliopiston pihalla. Onneksi kaverini sai auton käyttöön ja pystyimme nukkumaan siellä. Pakkasta oli tuona yönä noin 8 astetta, joten olin varautunut asianmukaisesti toppahaalarilla, karvalakilla ja pakkasmakuupussilla! Keskellä yötä huomasimme kuitenkin, että suurta yleisöryntäystä jonottamiseen ei nähtävästi ollut, sillä jonottajia ei ollut edes viittäkymmentä. Päätimme lähteä sen vuoksi mun luo nukkumaan tunniksi, sillä ylpän pihassa olevan popituksen takia siellä nukkuminen oli hieman haasteellista.

Varsinainen lipunmyynti tapahtui siis tiistaiaamuna kello 8. Lippuja oli vielä jäljellä kaikkien jonottajien jälkeen 22 kappaletta... Eli käytännössä jonotimme turhaan, sillä olisimme saaneet liput, jos olisimme menneet yliopistolle vasta aamulla. Mutta kun ne kokemukset, niitähän tässä keräillään! Ainoa miinus tossa jonotushommassa oli tiistain pöhnäolo ja se, että lukeminen jäi melko vähiin. Mutta, liput on nyt joka tapauksessa takataskussa ja Levi odottaa valloittajiaan tammikuun lopussa! ;)

Tiistaina olin siis superväsynyt. Iltapäivällä oli kuitenkin ELSAn sääntömääräinen syyskokous, jossa valittiin uusi hallitus vuodelle 2016. Mä hain markkinointivastaavaks, koska se nyt oli melko ilmeinen ja luonnollinen vaihtoehto mulle, koska opiskelen oikiksen ohella ammattikorkeakoulussa liiketaloutta ja olen suuntautunut markkinointiin. Sen takia uskoinkin, että mulla olis ollutkin just eniten annettavaa tuohon pestiin. Ja kovan kamppailun jälkeen (muiden hakijoiden uupuessa) mut valittiinkin yksimielisesti ELSAn markkinointivastaavaksi vuodelle 2016, ou jees! Oon niin innoissani!

Tänään keskiviikkona kävin tutustumassa Rovaniemen hovioikeuteen. Siellä meille pidettiin esittely, joka oli mielestäni oikein mielenkiintoinen vaikkakin meinasin alkaa pilkkimään sen aikana. Aika noloa, mut onneks korvat sentään kuunteli tarkkaavaisesti! Sen jälkeen menin yliopistolle lukemaan ja hengaamaan. Ja illalla kävin kahvakuulassa. Oli vähän liukasta juosta sinne ja takas, ku ilmat on taas lämmenny ja tuol ulkona on nyt vaa jäätä ja loskaa. Huomenna sit täytyis aktivoitua tossa lukemishommassa perjantain tenttiä ajatellen.

Eipä tässä muuta tällä erää, ku hyvää yötä ja heipä hei!

~ Tiia

Söpö villasukkani, aurinkotuolini ja termarini kaamosjonossa.

Viime lauantain iltapala. 

Vice President for Marketing of ELSA Rovaniemi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti